Balneoterapie

Băile sărate calde, cu apa de izvor salină de la Poiana Câmpina și namolul sapropelic de Techirgiol, sunt stimulente și tonice ale organismului, activează circulația, respirația, nutriția și eliminările toxinelor din organism.

Fizioterapie

Cu ajutorul aparaturii performante, persoanele afectate de leziuni, boală sau de invaliditate se pot recupera mai repede. Procedurile au un efect antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Kinetoterapie

Şedinţele de gimnastică medicală se desfăşoară sub îndrumarea unui kinetoterapeut    profesionist și urmăresc recâștigarea de către pacient a unor abilități pierdute din diverse cauze.

Hidro-Kineto Terapie

Hidrokinetoterapia în bazinele cu apă sărată caldă. Se efectuează cu ajutorul uneia dintre cele mai sărate ape minerale din țară (filtrată, recirculată și păstrată la o temperatură de 31 – 33˚C).

Masaj

Cu uleiuri speciale sau cu bețe de bambus, masajul este o adevărată relaxare, revitalizând simțurile și oferind o stare de bine. Contracturile musculare, durerile articulare și oboseala rămân o amintire.

INFORMATII PRIVIND PROGRAMAREA SERVICIILOR MEDICALE IN CONTRACT CU CASA DE SANATATE PRAHOVA PENTRU SPECIALITATEA RECUPERARE MEDICALA (BFKT)

Pentru specialitatea Recuperare Medicală, începând cu 1 ianuarie 2017, programările prin CNAS și CASAOPSNAJ se pot face la numerele de telefon, 0731.999.332 și 0731.999.334, zilnic, în intervalul orar 7.30-22.00.

Pentru a beneficia de serviciile decontate de CNAS și CASOPSNAJ aveți nevoie de urmatoarele documente: bilet de trimitere către cabinetul respectiv; card de sănătate;  dovada de asigurat (cupon de pensie/adeverință de salariat); documente medicale (rezultate analize de laborator, imagistică).